Δέκτης Eton G3 (FM/LW/MW/SW/AirBand)

Ο Eton G3 Globe Traveler είναι ένας νέος δέκτης της εταιρίας Eton για Μακρά/Μεσαία/Βραχέα/FM και Αεροπορική Μπάντα. Πρόκειται για ένα φορητό ραδιόφωνο που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο απαιτητικός ακροατής. Προσφέρει αποδιαμόρφωση SSB (USB/LSB) στα Βραχέα καθώς και σύστημα πληροφόρησης RDS στα FM. Διαθέτει επίσης και δυνατότητα επαναεισαγωγής φέροντος σε σήματα διαμορφωμένα κατά AM στη ζώνη των Μεσαίων και των Βραχέων (Synchronous Detector). Επιπλέον λαμβάνει και σήματα στην ζώνη συχνοτήτων της πολιτικής αεροπορίας (AirBand).

Για λήψη στην ζώνη των Μεσαίων Κυμάτων διαθέτει κεραία φερρίτη, ενώ για τις υπόλοιπες μπάντες διαθέτει τηλεσκοπική κεραία. Στην οθόνη του εμφανίζει την στάθμη του λαμβανομένου σήματος (S-Meter) και διαθέτει και επιλεγόμενο εύρος ζώνης φίλτρου μέσης συχνότητας (Wide/Narrow). Συνοδεύεται με adaptor τροφοδοσίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του G3 Globe Traveler είναι :

Περιοχές λήψης AM/LW/FM-stereo, και ολόκληρη η μπάντα των βραχέων με δυνατότητα αποδιαμόρφωσης SSB (150KHz -30 MHz συνεχόμενα).
Λήψη της αεροπορικής μπάντας VHF (118-137 MHz).
Σύστημα λήψης διπλής μετατροπής, ψηφιακό PLL, με οθόνη υγρού κρυστάλλου που εμφανίζει συχνότητα, ώρα, τον χρόνο του αυτόματου σβησίματος και τα σύμβολα ενεργοποίησης του χρονοδιακόπτη αυτόματου σβησίματος και την ενεργοποίηση του ξυπνητηριού.
Διαθέτει σύστημα RDS (Radio Data System) το οποίο κατά την λήψη στα FM παρουσιάζει στην οθόνη διάφορες πληροφορίες όπως το χαρακτηριστικό του σταθμού, το όνομα του καλλιτέχνη και τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται, την ημερομηνία και πλήθος διαφόρων προγραμματισμένων από τον εκάστοτε σταθμό μηνυμάτων.
Επαναεισαγωγή φέροντος κύματος σε περίπτωση διάληψης του σήματος στη λήψη Μεσαίων και Βραχέων (Synchronous Detector) .
Γραμμές Εισόδου/Εξόδου.
700 Μνήμες.
Εισαγωγή συχνοτήτων και από το πληκτρολόγιο.
Διαθέτει και είσοδο για εξωτερική κεραία.

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Τιμή: €125,00 €135,00